Gratis smagsprøve på Fast Forward Strategi >
+45 3220 5928       info@strategylab.dk

Et samarbejde med strategylab

Hvordan foregår et konkret samarbejde med strategylab?
Når en kunde henvender sig til os, starter dialogen om den konkrete løsning for kundens behov.

Vores tilgang er en indledende forventningsafstemning, som sker ved 1-2 indledende møder og samtaler, som indebærer at vi får en forståelse for kundens udfordringer og skræddersyr en proces, som  kan håndtere kundens udfordringer. Først når vi er enige om processens indhold, forventninger og succeskriterier, begynder det formelle rådgivnings- og konsulentarbejde.

Enhver proces er med andre ord unik i samarbejdet med strategylab. Skulle man aligevel skitesere samarbejdsmodellerne i vores projekter, vil de kunne deles op i tre hovedklumper.

1. Sparringsmøder af 2-3 timer varighed, for ledergrupper, direktører, bestyrelser eller andre mindre grupper, hvor der afregnes per møde inkl. den forberedelse og dokumentation som strategylab leverer. En samarbejdsform der giver kunden en uvildig, kompetent og fast sparingspartner på organisatoriske udfordringer der kræver nye imput og konkrete anledninger til at rykke sig.

2. Fokuserede workshops af 1-3 dages varighed, hvor dele af organisationen udfordres maksimalt på deres strategiske forretningsforståelse og/eller evne til at identificere nye forretningsmuligheder. En samarbejdsform der tvinger deltagerne  ud af dagligdagen og en tur op i ”helikopteren”, for at kunne tænke velovervejede, strategiske  tanker for virksomhedens fremtid.

3. Langvarige projektforløb af mere en d 6 måneders varighed, hvor strategylab er med fra ideudvikling af strategiske og forretningsmæssige tiltag hele vejen til udført implementering af strategi. En samarbejdsform der sætter maksimalt fokus på kompetenceudviklingen af virksomhedsdeltagerne gennem målrettet arbejde med implementering af forretningsmuligheder.

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvilken samarbejdsform der passer bedst til dig og din virksomhed. Ring til Jakob på 4252 6220.