+45 4252 6220       info@strategylab.dk

Actona

“Vi i Actonany Company mødte Anders og Jakob fra strategylab, da de inviterede sig selv på kaffe hos os. Hvad de ikke vidste var, at vi var en situation, hvor vi følte et behov for at få samlet op på og revitaliseret vores strategi. Vi var kommet godt igennem finanskrisen og havde behov for at se fremad igen. Ved mødet var der god kemi og vi fik sammen med strategylab formuleret en strategiopgave, der handlede om at afklare og konkretisere vores fremtidsplaner for Actona Company.

Vi startede med en intens proces med vores ledergruppe og strategylab, hvor vi fandt tilbage til det som er kernen i Actona Company og formulerede en ambition om Sund Vækst med fælles retning, som passer perfekt til en international handels- og produktionsvirksomhed som Actona. Den nye strategi blev præsenteret for udvalgte nøglemedarbejdere i Actona Company og blev meget godt modtaget. Her var det så, at strategylab insisterede på, at strategiens implementering også skulle være en del af deres opgave. Efter at have tygget lidt på det, fortsatte vi processen med en udrulning af strategien i meget konkrete handlingsplaner ved inddragelse af rigtig mange – op til en fjerdedel – af medarbejderne i Actona før strategylab slap os fri til at implementere.

Vi har i samarbejde med Anders og Jakob udarbejdet en konkret strategi med tilhørende handlingsplaner, som vi er godt i gang med at implementere.

Vi har i Actona haft stor fornøjelse af samarbejdet med Strategylab. Det har især imponeret os, hvor hurtigt de har været i stand til at sætte sig ind i vores forretning og forstå de mekanismer som gør sig gældende på vore markeder.

Jeg kan varmt anbefale Anders og Jakob som samarbejdspartnere, hvis du ønsker jordnær sparring og kreative indspark til din forretning.”

Torben Villadsen, CEO
Actona Company A/S

Actona Company A/S er en af Nordeuropas største virksomheder inden for produktion af møbler.


Læs andre kundeudtalelser