+45 4252 6220       info@strategylab.dk

Baltship

“Vi har samarbejdet med strategylab siden 2005, hvor vi havde brug for at gennemføre et organisatorisk ”gearskifte” for at realisere vækstpotentialet i vores forretning. En meget vigtig del af det strategiske arbejde i denne proces var konsolideringen og forståelsen af forretningsgrundlaget samt forretningspotentialet i Baltship. Det udmundede i en række konkrete indsatsområder med tilhørende handlingsplaner, for hvordan Baltship kunne fortsætte væksten. Baltships motto: Baltship, the professional commitment, følger desuden i kølvandet på denne proces.

strategylab formår at provokere Baltships selvforståelse og udfordre organisationen på sin forretningsmæssige eksistens, for derved at få fokuseret organisationens handlinger efter hvad der skaber værdi.

Foruden løbende at spare med direktionen i Baltship, startes der i 2009 et større samarbejde op med strategylab igen, eftersom 2005 strategien er løbet i mål. Denne gang fokuseres der meget på de internationale ambitioner som Baltship arbejder med, hvorfor potentialet herfor er blevet et af de bærende bidrag fra den proces. Endvidere har den seneste strategiproces bidraget til en ny forståelse af Baltships forretningsmæssige struktur i tre individuelle forretningsenheder.

Hvis man er indforstået med at få testet sine argumenter for virksomhedens eksistens samt blive udfordret på virksomhedens fremtidige værdiskabelse, så kan man roligt indledede et samarbejde med strategylab. For gennem metodiske og velstrukturerede arbejdsprocesser kan strategylab hjælpe dig med at forstå dit forretningspotentiale på helt nye måder, der samtidig sikre at hele organisationen flytter sig i samme retning.”

Jørgen Hougaard, Direktør
Baltship A/S

Baltship A/S er specialist i styring samt transport af kompleks, heavy load fragtgods.


Læs andre kundeudtalelser