+45 4252 6220       info@strategylab.dk

NSH Nordic

“Tilbage i maj 2015 besluttede vi i NSH NORDIC, at vi for første gang i virksomhedens historie, havde brug for professionel sparring i forbindelse med en forestående strategiproces. Vi havde igennem en længere årrække formået at vækste omsætning og kundeportefølje, men havde nu brug for at finde os selv i en ny strategi.

Under vores første møde med Anders og Jakob blev det hurtigt klart, at deres måde at arbejde på tiltrak os.

Vi mødtes i øjenhøjde og til trods for en solid teoretisk ballast formåede Anders og Jakob at tage det ned på et lagpraktisk plan, hvor alle kunne være med. Vi trak på smilebåndet, da vi blev mødt med ordene ‘vi skynder os langsomt’, men kan nu efter processen konstatere, at det er helt rigtigt! Alle involverede parter blev hørt og derved blev der skabt det bedste fundament for en god eksekvering af strategien. Jeg vil gerne fremhæve Anders og Jakob´s ligefrem og ærlige måde at udtrykke sig på ‘ingen hellige køer’, det virkede utroligt godt for vores proces og gjorde, at vi fik ryddet godt op i vanetænkningen.

Vi har nu arbejdet med strategylab i 16 måneder, er kommet i mål med en klar og entydig strategi og er i fuld gang med implementeringen. Det rette fokus er nu til stede og NSH NORDIC har genfundet sig selv i en ny og stærkere struktur og vi ser meget lyst på de kommende år.

Vores store begejstring for Anders og Jakob har betydet, at vi fortsætter samarbejdet henover de kommende måneder og år, hvor vi vil trække på deres kompetencer i forbindelse med kommende justeringer af strategien.

Ønsker du/I solid teoretisk ballast kommunikeret på et lavpraktisk, ligefrem og ærligt plan, så kan jeg varmt anbefale strategylab som jeres samarbejdspartner.”

Morten Gisselmann, Direktør
NSH Nordic A/S

NSH Nordic A/S udvikler og sælger produkter inden for hegn, leg og vejrstationer.


Læs andre kundeudtalelser