+45 4252 6220       info@strategylab.dk

Sapa Group

“strategylab blev bedt om at lede og inspirere deltagerne på et internt, kombineret kommerciel og teknisk Innovations seminar for Sapa Group. Formålet med seminaret var at afdække nye og innovative forretningspotentialer i forbindelse med lancering af en serie nyudviklede fremstillingsprocesser.

Samarbejdet med strategylab var en særdeles positiv oplevelse, som i sjælden grad bidrog til at få motiveret alle deltagere på tværs af såvel kultur- som faggrænser, belyse kreative og nytænkende modeller for udvikling og samtidig formåede at bygge bro hen over kommercielle og tekniske synsvinkler.

Det konkrete udbytte af seminaret blev en kommercialisering af et antal nye forretningsmodeller til specifikke kundesegmenter

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Strategylab i tilknytning til projekter hvor der er behov for en motiverende ‘saltvandsindsprøjtning’ og et innovativt ‘udefra ind’ perspektiv.

Per Lyngaa, Global Director – Strategic Projects
Sapa Group AB

Med produktion og salg i de fleste europæiske lande, Nordamerika og Asien er Sapa koncernen verdens største producent af aluminiumprofiler, der anvendes som komponenter i en række forskellige produkter.


Læs andre kundeudtalelser