+45 4252 6220       info@strategylab.dk

Seatainers Group

Tilbage i 2009 indledte Seatainers Group samarbejde med strategylab, som gennem årene har udviklet sig i mange spændende retninger. strategylab har været anvendt som sparringspartner og rådgiver omkring udformningen af vore selskabsstrategier for samtlige af gruppens fire driftsselskaber.

Det løbende samarbejde oplever vi i Seatainers Group som nærværende, i øjenhøjde, inspirerende for både ledere og medarbejdere, og effektfuldt særligt omkring eksekvering af aftalte strategier og handlingsplaner.

Vi har gennem det intensive samarbejde oplevet at få etableret mere tydelige forretningsenheder med fokus på de rette værdier og forretningspotentialer, der skaber vækst.

Det anbefales, at man, inden engagement med strategylab, har forberedt sig på en proces, der vil skabe forandring og vedvarende resultater.

Gert Petersen, Adm. Direktør
Seatainers Group

Seatainers Group er holdingselskab for de fire datterselskaber: Baltship A/S, BSL A/S, Seatainers Atlantic A/S og Seatainers Agency A/S. Virksomhederne arbejder med traditionelle og komplekse løsninger inden for luft-, sø- og projekttransport samt lagerlogistik.


Læs andre kundeudtalelser